Annen underholdning på fisketuren

For den glade fisker er det mye som gir glede: Både turen til og fra stedet hvor man velger å vente på napp, samt selve fiskingen, selvfølgelig. I tillegg kan man kose seg mye med andre aktiviteter mens man venter på at fisken skal bite eller solen stå opp så man kan kaste ut snøret igjen. Her kommer noen forslag til hyggelige tidsfordriv man kan ta seg til mens man er på fisketur.

norway

Finn frem yndlingsforfatteren

Kanskje har man en bok man lenge har tenkt at man skal lese, men som liksom alltid blir prioritert ned til fordel for det daglige kjas og mas. Når man er på fisketur har man jo på en måte tatt en liten ferie, så man kan med god samvittighet kose seg med en flott bok, enten det nå er i papirutgave eller som lydbok. Hører man på boken kan man også ha den på øret mens man fisker, og slik slå to fluer i en smekk!

Velg et underholdende spill

Ikke alle syns bøker er den beste avslappingen, og da kan det være verdt å se seg om etter et bra spill, enten det nå er casinospill eller små gratis spill man søker etter på nettbrett eller mobil. Ha gjerne med en kortstokk på turen, så er det mulig å legge kabal i de lengste timene, eventuelt spille vri åtter dersom man har flere med seg på fisketuren. Har man ikke internettilgang er det smart å ha lastet ned noen gratisspill før man drar hjemmefra.

Ha med et kompaktkamera

Hvorfor ikke forevige turen og naturen i stille øyeblikk? Naturen viser seg ofte fra sin mest spennende side når man minst venter det, så man kan kanskje være heldig og få et skikkelig blinkskudd. Og får man noen fine, fete fisker kan det jo være greit å dokumentere det før de blir middagsmat over bålet!

This entry was posted on at and is filed under Fiske. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.