Utstyr for fisking

Det er enkelt å komme i gang med fisking, uansett om man har fisket før eller er helt nybegynner. En fiskestang, et sterkt snøre og tre nyper tålmodighet er alt du behøver for å fange en middag. Får du sansen for det forhistoriske instinktet som våkner når det napper, er det bare å starte ferden mot en livsstil med fisking i fokus.

Flueboksen, snella og håven vil raskt bli dine beste venner. Flueboksen inneholder de forskjellige slukene som ligner på agn, mens snella holder snøret på plass. Velg mellom fluesneller som passer til fluefiske og haspelsneller eller multiplikatorsneller til vanlig bruk. Skal du fiske fra båt, kan man kjøpe hele fiskesett til båten. Snakker vi laksefiske fra strie elver, er et regnsett og fluefiskevest uunngåelig. Elektronisk nappvarsler, fileteringshansker og fjellsko blir det neste steget.

Med tiden vil du håndtere mange ulike typer fisking, og med det nødvendige utstyret i kommoden vil du være klar til alle utfordringer. Isfiske blir den siste utfordringen, men varme klær er det eneste utstyret du egentlig vil behøve. Utstyr for fisking kan kjøpes raskt og enkelt, uansett om du foretrekker å handle på nettet eller gå til butikken. Bestiller du fiskeutstyr fra netter bør du dog lese deg opp på de ulike detaljene først, og kanskje rådføre deg med noen som vet hvilket utstyr som er bra.

This entry was posted on at and is filed under Utstyr. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.